Свържете се с нас: 073/893171; 0878 831 483

Нашият екип

Д-р Дана Джамбазка

Д-р Дана Джамбазка

Д-р Стоматолог

Д-р Дана Джамбазка завършва своето образование по дентална медицина в Пловдив. Тя е с близо 10-годишен опит в стоматологията. За нея стоматологията е призвание и възможност да помага на хората. „Важно е да накараш пациента да забрави къде се намира. Това е и философията зад Дента клиник.”, казва д-р Джамбазка.

Д-р Джамбазка спезиализира в областта на естетичната стоматология, възстановителната дентална медицина и ендодонтията. Има завършен курс по естетична стоматология при д-р Мауро Фрадеани (Италия), както и курсове по възстановителна дентална медицина при д-р Дидие Диечи (Швейцария) и д-р Сергей Радлински (Украйна).

В годините на утвърждаване на практиката си, д-р Джамбазка е преминала обучение и по невидима ортодонтия (Orthocaps) при проф. Кхан (Англия), както и по лазерна дентална медицина при д-р Хаман (Германия).


Д-р Лидия Филипова

Д-р Лидия Филипова

Д-р Стоматолог

Д-р Лидия Филипова завършила стоматология в Медицински университет – София през 2012 година. През 2013 година придобива и професионална квалификация - Здравен Мениджмънт. Професионалните й интереси са в областта на Детската дентална медицина, пародонтологията и естетичната стоматология, за които редовно посещава курсове и семинари.

Преминала е през редица курсове за допълнително усъвършенстване и следдипломна квалификация: Курс за естетични възстановявания  на проф. Симоне Грандини, Ендодонтия и възстановяване под микроскоп, курс за работа с гласфибровлакна, Дентална фотография, курс Мултидисциплинарно лечение в детската стоматология на Проф. Бенджамин Перез.

Взема участие в конгреса по Възстановителна Дентална Медицина, Първи Национален Ендодонтски форум и редица други. Владее английски и гръцки език.


Д-р Иван Василев

Д-р Иван Василев

Д-р Стоматолог

Д-р Иван Василев завършва своето образование по дентална медицина в Медицински университет- София. Интересите му обхващат областта на ендодонтията, възстановителната и хирургичната дентална медицина. Посещава форуми и конгреси, свързани със следдипломно професионално развитие и придобиване на умения.

Д-р Василев има преминати лекционни курсове по ендодонтия на д-р Витторио Франко(Италия), д-р Филипо Кардинали(Италия), както и лекционен курс с проф. Арналдо Кастелучи(Италия), свързан с предимствата на съвременната машинна обработка на кореновите канали и релечение на зъби с проведено ендодонтско лечение.


© 2021. «Denta clinic». All right reserved.