Свържете се с нас: 073/893171; 0878 831 483

Иновативните Невидими Шини

Иновативните Невидими Шини

Нова "Невидима Система" Коригира Неправилно Подредените Зъби и Прави Усмивката Ви Още По-Красива

Специалистите от Denta Clinic Благоевград представят най-новия метод за коригиране на неправилно подредените зъби. Това е невидима система, сет от алайнери /шини/, която ви гарантира максимално равни зъби и красива усмивка в края на лечението, без това да пречи на вашето ежедневие, работа и комуникации. "Невидимите шини се свалят, така че храненето на пациента да е улеснено. Те се сменят периодично на три седмици, като лечението при всеки пациент е индивидуално и продължава около една година", споделя водещият специалист на Denta Clinic Д-р Дана Джамбазка.

Denta Clinic Благоевград е първата клиника в Югозападна България, която прилага новата система за изправяне и корекция на зъби. Лечението стартира с индивидуална консултация и рентгенова диагностика, а след това и вземане на отпечатък от зъбните редици. След изработка на първия модел от невидимите шини за пациента е препоръчително да ги носи между 20 и 22 часа на денонощие. На всеки три седмици се изработват нови шини, които пациента носи в указаните часове. Препоръчително е пациента да посещава и определените от Denta Clinic контролни прегледи на 4 и 8 седмици.

Новата система за изправяне и коригиране на зъбите е изработена от висококачествен материал, който не предизвиква алергии и няма странични въздействия.

Ако все още мечтаете за красива усмивка и добре подредени зъби, вече сте една крачка по-близо да осъществите вашата мечта с новата система от "невидими шини" на Denta Clinic. За повече информация и записване за консултация тел: 073/ 893171; 0878 831 483

© 2021. «Denta clinic». All right reserved.