Свържете се с нас: 073/893171; 0878 831 483

Стартираме есенният сезон с безплатна профлактика в името на красивата усмивка
Стартираме есенният сезон с безплатна профлактика в името на красивата усмивка
Стартираме есенният сезон с безплатна профлактика в името на красивата усмивка

Стартираме есенният сезон с безплатна профлактика в името на красивата усмивка

Здравата и красива усмивка зависят от редовната профилактика. Тази препоръка на специалистите от "Дента Клиник" е най-често споделяна при разговорите с пациенти. По традиция в началото на есента "Дента Клиник" отваря вратите за всички настоящи и нови пациенти, които искат да науча повече за своето дентално здраве и да намерят най-доброто решение за по-красива, бяла и впечатляваща усмивка.
В полза на всички пациенти "Дента Клиник" увеличава от един на три дни безплатните профилактични прегледи. Пациентите вече могат да избират и при кой специалист желаят да направят своя преглед, като е отделено и специално внимание на най-малките пациенти. 


На 3-ти ноември /вторник/ безплатни профилактични прегледи за деца и подрастващи ще направи Д-р Лидия Филипова, която доказа с работата си в "Дента Клиник", че е любим дентален лекар на децата и бързо намира път към правилното общуване с тях, за да не се страхуват и да получат качествено обслужване.


На 4-ти ноември /сряда/ може да се възползвате от безплатните профилактични прегледи при Д-р Дана Джамбазка, която ще ви даде най-точното решение за по-специфичните проблеми с вашите зъби. Може да се консултирате за всичко свързано с естетиката на усмивката чрез новитe дигитални технологии от циркониеви корони, фасети или бондинг възстановяване.


На 5-ти ноември /четвъртък/ новото лице на "Дента Клиник" Д-р Иван Василев ще приема всички, които искат да научат какво е денталното им здраве, как да се грижат за чувствителни зъби, за проблемни венци, начините за избелване на зъбите или за решаване на проблеми при недобре лекувани корени на зъбите.


Ще бъдат приемани пациенти само след предварително записан час при избрания специалист. За повече информация и записвания може да се свържете на телефоните на "Дента Клиник"  073/893171; 0878 831 483.


 "Дента Клиник" работи при най-високите хигиенни изисквания и всички, които ще ни посетят моля да използват предпазни маски в затворените помещения на клиниката докато изчакват приема си в кабинетите.

© 2021. «Denta clinic». All right reserved.