Свържете се с нас: 073/893171; 0878 831 483

Безболезнено лечение на кариеси и полиране на зъбите до блясък!

Безболезнено лечение на кариеси и полиране на зъбите до блясък!

„Denta Clinic“ Благоевград е единствената в Югозападна България стоматологична клиника, която ще накара пациентите да бъдат още по-щастливи и усмихнати от безболезненото лечение на начални кариеси. Това става възможно благодарение на новия английски апарат AQUA CARE, който вече е в клиниката.

„Новата техника работи в услуга на пациентите и ние я използваме в две направления: Първо с нея може да лекуваме начални кариеси без пациентите да изпитват дискомфорт и болка, както и безболезнено лечение на кариесите на млечните зъби. С новата апаратура слагаме край на машинките, които притесняват малките ни пациенти“, обясни собственика и водещ специалист в „Denta Clinic“ Д-р Дана Джамбазка. Тя обясни, че апарата работи с фина струя от течност в комбинация с малък обем специален прах, насочени към зъбите, подлежащи на третиране. След това кариесът се отстранява безпроблемно с минимални усещания, оставяйки здравите зъбни тъкани непокътнати.

AQUA CARE е революционен апарат в областта на безконтактната и минимално инвазивна стоматологична помощ.

Апарат за безболезнено лечение на кариеси

Второто направление за използване на AQUA CARE е режим на почистване, който осигурява високо ефективно отстраняване и почистване на петна от зъбните повърхности. С използването на апарата се увеличава и ефективността на процедурите за избелване на зъби.

AquaCare може да изчисти много финната структура на зъба, която конвенционалните почистващи системи не могат да направят.

 

След работата с новия апарат Д-р Дана Джамбазка сподели: „Това е най-ефективното устройство, което някога съм използвала за премахване на петна от зъбите, дори и тези, които трудно могат да бъдат достигнати като ями и пукнатини, които традиционното почистване не може да премахне. Резултатите говорят сами за себе си, пациентите на Denta Clinic обичат блестящите си усмивки."

AQUA CARE предлага и ново усещане при финалното въздушно полиране и въздушна абразия на зъбите. Безконтактната стоматология и иновациите в нашата област започват все повече да навлизат и се радвам, че Denta Clinic може да предложи всички световни новости и удобства при лечение на пациентите тук в Благоевград, сподели още Д-р Дана Джамбазка.

За консултации и записване за процедури моля свържете се с телефона на рецепция на клиниката.
За контакти: 0878/831483;073/893171

© 2021. «Denta clinic». All right reserved.