Свържете се с нас: 073/893171; 0878 831 483

Актуално

Стартираме есенният сезон с безплатна профлактика в името на красивата усмивка

Здравата и красива усмивка зависят от редовната профилактика. Тази препоръка на специалистите от "Дента Клиник" е най-често споделяна при разговорите с пациенти. По традиция в началото на есента "Дента Клиник" отваря вратите за всички настоящи и нови пациенти, които искат да науча повече за своето дентално здраве и да намерят най-доброто решение за по-красива, бяла и впечатляваща усмивка.

Прочети


Колко често е необходимо да сменяме старите пломби и корони?

Един от най-често задаваните въпроси от пациентите е колко често трябва да сменят своите пломби или корони. Няма точна статистика за това, но ако са изработени добре и с качествени материали могат да издържат по-дълго време.

Прочети


Безболезнено лечение на кариеси и полиране на зъбите до блясък!

„Denta Clinic“ Благоевград е единствената в Югозападна България стоматологична клиника, която ще накара пациентите да бъдат още по-щастливи и усмихнати от безболезненото лечение на начални кариеси. Това става възможно благодарение на новия английски апарат AQUA CARE, който вече е в клиниката.

Прочети


Грижата за млечните зъбки

Здравето на детските зъби зависи от множество фактори. Сред тях на първо място е правилното хранене на майката по време на бремеността, защото в този перод се формират зародишите на млечните зъби. Бебето се ражда с 20 зъбни зародиша, а около 6-месечна възраст започват да поникват и първите млечни зъби.

Прочети


Пародонтитът

Пародонтитът засяга огромен процент от хората в цял свят. Данни на Националната здравна служба ва Обединеното кралство показват, че в момента на Острова поне един от всеки 15 възрастни страда от тежка форма на пародонтит. В световен мащаб ситуацията изглежда още по-разочароваща – заболяването се открива при цели 11% от световната популация.

Прочети


© 2021. «Denta clinic». All right reserved.